Penzion DUO Recenze

Hodnocení hotelu

97%
Perfektní

dle 16 recenzí

  • Personál

    99%
  • Čistota

    98%
  • Vybavení

    96%
  • Pohodlí

    94%
  • Poměr cena/kvalita

    96%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • skupina přátel
  • rodina se staršími dětmi
  • rodina s malými dětmi
Seřadit od:
Zobrazit:

Ludmila

jednotlivec, 8.8.2019

Plasy Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Dobrý den. Penzion DUO jsem si vybrala,jelikož jsem si chtěla odpočinout. Jsem z generace,kdy pracuji,pečuji o rodiče,užívám si vnoučata a snažím se mít čas i na sebe . Penzion DUO mi nabídl kvalitní služby.Ocenila jsem snadnou dostupnost,čistotu,profesionalitu,pěkný design,praktickou promyšlenost interiérů i okolí.Já výtah nepotřebuji ale myslím si ,že mnozí návštěvníci ocení. Pochopitelně mne zaujaly květiny a pestrý bufet, V teplých dnech je super bazén ale jelikož jsem závodně plavala a vodu miluji,tak jsem tentokrát z časových důvodů bazén nevyužila. Blízko tohoto rodinného penzionu je totiž architektonický skvost Loreta.Miluji památky a rod Černínů je mojí srdeční záležitostí.Plzeň je mým rodným městem a znak ŠKODA je pro mne důležitý.Nedaleko od penzionu DUO je Škoda muzeum,kde jsem již byla 3x a ještě ho navštívím s vnoučaty. Mám vždy radost,když si odpočinu a pečují o mne profesionálové,co mají kreativitu i srdce. Já děkuji Penzionu DUO. Mohu doporučit zámek Kliczkow, město Bamberg,kde jsem chvíli žila s růžovou zahradou,Altenburgem a Schlenkerlou a Penzion Rudolf II. v Plasích a Restaurant Lékárna v Plzni. Mým snem je navštívit Hotel Hassler, kvůli jejich profesionalitě,kvalitě,filosofii a výhledu :). Děkuji za hezký pobyt v Penzionu DUO . :) Děkuji Vám dr. Ludmila Mašková Plasy

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila

jednotlivec, 9.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vlastislav Pavlas

dospělý pár, 30.11.2016

horovice Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • o chota cistota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 11.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 9.2.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Ochota, jednání, čistota, ale především ve srovnání s jinými penziony FUNKČNOST všeho, co ubytování poskytovalo. Věšáky v koupelně, plocha na odložení neceséru, Zařízení je prosté, ale vytvořené prakticky. Dr.Pekařová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 19.12.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 25.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 15.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Plazmatech systems

jednotlivec, 16.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Spokojenost, ochota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Koníčková

dospělý pár, 14.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme velice spokojeni, uvažujeme, že využijeme ubytování v tomto zařízení opětovně. Přesně splnilo naše požadavky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 13.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ott Tomáš

jednotlivec, 12.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

- Němec

jednotlivec, 5.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 26.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jana

jednotlivec, 16.12.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ubytování bylo skutečně výborné, rozhodující je pro mne vždy čistota a ochota personálu. Mnohokrát děkuji a na shledanou. JP

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lída Čermáková

dospělý pár, 12.11.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme v penzionu DUO maximálně spokojeni,od rezervace až po rozloučení, jedním slovem spokojenost. Děkuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10